Uw auto verkopen?

Stap 1: Aanmelden van uw auto

U wilt uw auto verkopen? Het is verstandig dat u dat uitbesteedt aan de professional voor de particulier! Voor alle duidelijkheid: Ramaker Carservice koopt niet alle auto’s aan. Toch kunnen wij veel voor u betekenen.

Stap 1 is dat u ons informeert over de gegevens van de auto die u wilt verkopen.

Stap 2: Uw probleem, onze oplossing

Als u als particulier uw auto moet verkopen, dan zit u met een probleem? U kunt hem natuurlijk zelf aanbieden op internet! In de praktijk blijkt het dan moeilijk te zijn om een serieus bod op de auto te krijgen. Ook loopt u de kans om op lastige momenten proefritjes te moeten laten maken; vaak zonder resultaat. En tenslotte blijkt de overschrijving en de betaling niet altijd vlekkeloos te verlopen. De professional voor de particulier neemt als dienstverlener graag het hele verkooptraject van u over. Ondertussen kunt u nog gewoon in de auto blijven rijden.

Stap 3: Verkoopbemiddeling

De verkoop van de oude auto doen wij volgens een stappenplan.

Fase 1:

Aanbieden van uw auto bij Ramaker Carservice dit vraagt de minste tijd en is vaak gunstig voor de prijs.

Fase 2:

Levert dat geen resultaat op, dan bieden wij uw auto aan binnen ons netwerk dat auto’s inkoopt. Het is de laatste optie… maar in alle gevallen kunt u er zeker van zijn dat wij uw belang optimaal behartigen.

Stap 4: Afhandeling verkoop

Hoe de deal ook uitpakt, er moet in ieder geval worden afgerekend en de auto moet administratief worden overgeschreven.Wij begeleiden u bij elke stap.

Heeft u vragen?

Bij vragen of het aanbieden van uw auto neem dan contact op met onze automakelaars:
Johan Ramaker en Alexander Willemsen of bel 038-4441993

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren