• ramaker-hattem-toyota-dealer

AL 80 JAAR EEN BEGRIP IN HATTEM EN OMSTREKEN.

Johan Ramaker heeft sinds 2006 het autobedrijf van zijn vader Teunis Ramaker overgenomen dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Hattem en de regio N.O. Veluwe. Natuurlijk is iedereen bij ons welkom, wat voor merk u ook rijdt! Wij staan voor u en uw auto klaar.

Wij bieden:

Een receptie met twee receptionistes die de zorg dragen voor uw auto en afspraak. Zij zorgen ervoor dat uw auto op de juiste tijd en datum bij ons verzorgd wordt. Ook zullen zij contact met u houden over eventuele extra reparaties en kosten aan uw auto. Daarnaast zullen zij u bellen of sms-en als uw auto weer klaar staat.

Ervaren en maar liefst 4 gediplomeerde monteurs, een kleine werkgroep zorgt dus altijd voor een bekend gezicht. Wij bieden ook een gezellige koffiehoek waar u kunt wachten op de reparatie of keuring en persoonlijk advies wat betreft onderhoud aan uw auto.

Wij onderscheiden ons graag door u gratis (ex brandstof) vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt aan te bieden, ook wordt bij elke onderhoudsbeurt uw auto GRATIS gewassen in onze nieuwe washal, gelegen aan ons pand.

Kortom, u bent bij ons een echte klant en wij staan altijd voor u klaar.

Occasions:

U kunt bij ons natuurlijk ook kijken voor een goede en betrouwbare gebruikte occasion. Deze wordt bij aflevering voorzien van een onderhoudsbeurt en APK keuring. Daarnaast gelden de garantieregels van BOVAG. Onze voorraad is wisselend, dus voor ieder wat wils !!

Check dus regelmatig onze website of u kunt onze automakelaars Johan en Alexander bellen als u naar een specifieke auto op zoek bent, zij helpen u graag verder.

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?  U kunt zich hier aanmelden en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Johan Ramaker

Johan Ramaker, de Toyota dealer voor Hattem

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren