• garage-ramaker-new-suv-compact

Wereldpremière geheel nieuwe compacte SUV op de Autosalon van Genève 2020

  • Wereldpremière nieuwe compacte SUV op het voertuigplatform van de nieuwe Toyota Yaris
  • Drie Europese publiekspremières: nieuwe Toyota Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid en de Toyota Mirai
  • Europese GAZOO Racing-premières: nieuwe GR Yaris en GR Supra 2.0
  • Persconferentie van Toyota op de Autosalon van Genève online live te volgen.

De Toyota-stand op de Autosalon van Genève (5 tot en met 15 maart 2020) staat onder meer in het teken van de wereldpremière van een nieuwe, compacte SUV voor het B-segment. Dit model combineert de verregaande expertise op het gebied van compacte auto’s met het benijdenswaardige SUV-erfgoed van Toyota.

De geheel nieuwe compacte SUV van Toyota biedt een verhoogde bodemvrijheid en de nieuwste hybridetechnologie van Toyota. Het model wordt onthuld tijdens de persconferentie die op 3 maart 2020 om 11.15 uur wordt gehouden op de Toyota-stand in hal 4.

Tegelijkertijd beleven de vierde generatie Toyota Yaris en de nieuwe RAV4 Plug-in Hybrid hun Europese showdebuut. De geheel nieuwe Toyota Mirai – ook een Europese publieksprimeur – is opgesteld in een apart deel van de stand om de toewijding van Toyota te benadrukken ten aanzien van waterstoftechnologie.

In het GAZOO Racing-deel van de stand beleven de nieuwe GR Yaris en GR Supra 2.0 hun Europese showdebuut. Ook worden hier de 2020-versie van de Yaris WRC-rallyauto en de Toyota Hilux waarmee Fernando Alonso deelnam aan de Dakar Rally tentoongesteld.

De persconferentie van Toyota op de Autosalon van Genève is live te volgen via https://youtu.be/wki5wGdIzhM

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren