• ramaker-hattem-toyota-dealer

Motorreparatie bij Garage Ramaker in Hattem

Reparatie van de automotor wil zeggen dat er een probleem is met de motor. De onderdelen in of rond de motor die de problemen veroorzaakt hebben en de delen die beschadigd zijn, zullen vervangen worden. Vaak is dit iets eenvoudigs als een sensor, een bobine, de startmotor, een dynamo of de stuurbekrachtiging van de auto.

Kan een klein defect tot meer schade leiden?

Een klein defect kan helaas ook tot meer schade leiden. Als een koelsysteem bijvoorbeeld is gaan lekken of de ventilator van de koeling niet meer naar behoren werkt, wordt de motor te heet. Is er snel gereageerd op het signaal in het dashboard van de auto, dan is er geen schade aan de motor ontstaan. Dan is het dichten van het koelsysteem of het repareren van de ventilator voldoende.

Is de temperatuur echter zo hoog opgelopen dat de dichting (pakking) van de automotor (zoals de pakking tussen de cilinderkop en het onder blok) het begeven heeft, zal de cilinderkop gedemonteerd moeten worden. De kop wordt dan door het revisie bedrijf afgeperst en indien noodzakelijk gevlakt. Vervolgens wordt de motor weer in elkaar gezet.

Heeft u een eenvoudig of een ingewikkeld probleem met uw auto? U bent bij Garage Ramaker op het juiste adres voor een vakkundige reparatie. Neem contact met ons op voor een afspraak.

In veel gevallen is een probleem door repareren op te lossen. Als een reparatie toch niet mogelijk zou zijn, of eenvoudig te duur zou worden, dan kan het plaatsen van een ruilmotor een oplossing zijn.

Offerte opvragen, wij stellen altijd eerst een diagnose. Laat u de reparatie door onze monteurs uitvoeren vervallen de kosten van de diagnose.

Maak zelf eenvoudig online een afspraak bij garage Ramaker!

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren