• ramaker-hattem-toyota-dealer

Kleine beurt bij Garage Ramaker in Hattem

Is uw auto toe aan een kleine beurt?

Dan bent u bij Garage Ramaker in Hattem aan het juiste adres.

Voorkom dure reparaties en laat je auto regelmatig controleren door onze gekwalificeerde monteurs. Als je met je auto onderweg gaat, dan moet je natuurlijk veilig kunnen rijden. Dus regelmatig onderhoud laten uitvoeren is belangrijk. Met een kleine beurt checken we je auto op meer dan 45 punten, we verversen o.a. de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen o.a.  de ruitensproeiervloeistof bij. Zo kun jij weer veilig de weg op. De stelregel is dat je auto een kleine beurt nodig heeft na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Heeft uw auto ook een APK keuring nodig, dan kunt u dit wellicht ook combineren.

Uw auto voor een kleine beurt naar Garage Ramaker in Hattem.

45 controle punten oa.

  • Bandenspanning
  • Bandenprofiel
  • Verlichting
  • Conditie ruitenwissers
  • Accu controle
  • Etc.
Johan Ramaker, de Toyota dealer voor Hattem

Garage Ramaker in Hattem gaat een stap verder.

Uw auto wordt gewassen en de voormatten worden gedaan tijdens de kleine onderhoudsbeurt. Dit alles in onze wasstraat welke u zelf ook kunt gebruiken wanneer de auto vies is. We hebben diverse programma’s om uw auto te wassen. Bekijk hier de wasprogramma’s.

washal

Krijg ik vooraf een prijsopgave voor de kleine beurt?

Voordat wij aan de werkzaamheden beginnen ontvangt u altijd eerst een prijsopgave, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Altijd een passend advies, kiest u bijvoorbeeld voor een gebruikt, imitatie of origineel onderdeel? Wij geven u daar graag advies in.

Onderhoudsboekjes worden ingevuld en afgestempeld.

APK-Keuringseisen Garage ramaker Hattem

Wanneer is het een kleine beurt?

De kleine beurt is zoals de naam al aangeeft de ‘kleine’ beurt van uw auto. Vaak wordt deze afgesproken bij een x-aantal kilometers of x-jaar oude auto. Bijvoorbeeld na 15.000 kilometer gereden of als de auto een jaar oud is. Net wat het eerste aan bod is, dient als graadmeter voor de kleine beurt.

werkplaats Toyota Garage Ramaker Hattem

Kan een kleine beurt ook in combinatie met een APK keuring?

Ja dat kan zeker. Een APK keuring is een uitgebreide controle maar zeker geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. U bespaart daarmee kosten en moeite omdat u slechts één keer onze werkplaats bezoekt. Een ander voordeel van de APK in combinatie met de onderhoudsbeurt is dat uw auto op nog meer (vitale) punten wordt gecontroleerd en in een betere conditie wordt afgeleverd. U kunt daarna weer zorgeloos rijden!

APK keuring ook in combinatie met onderhoud bij toyota ramaker inhattem

Maak zelf eenvoudig online een afspraak voor de kleine onderhoudsbeurt bij garage Ramaker!

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren