• zomercheck

Zomercheck bij Garage Ramaker

Ook deze zomer zal voor de meeste van uw klanten weer vakantie in eigen land betekenen. Een uitje of wat langer weg, ze gaan er weer in Nederland op uit met hun Toyota. En die heeft ook dit jaar waarschijnlijk lang stilgestaan.

Lekker samen op pad met uw Toyota. Waarschijnlijk heeft uw Toyota de laatste tijd veel stilgestaan. Geef hem daarom nu wat extra aandacht. Bij de eropuit check controleren wij voor € 24,95 uw auto op alle cruciale punten, waaronder de accu.

Daarnaast vullen we de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning. Of laat voor € 19,95 uw airconditioning checken, zodat u gegarandeerd het hoofd koel houdt. Laat u de eropuit check en de aircocheck samen uitvoeren, dan betaalt u slechts € 37,50.

Maak vandaag nog een afspraak.  Goed voorbereid eropuit gaan begint met de Toyota eropuit check.

eropuitcheck-airco-555x249a_tcm-22-1002154

Een goed werkende airco zorgt voor frisse lucht in uw auto. En dat is wel zo prettig als u op pad gaat. Tijdens de aircocheck controleren we het ventilatie- én aircosysteem. De airco zorgt ervoor dat de aanwezige lucht vrij blijft van bacteriën, micro-organismen en schimmels. Geniet met de aircocheck de hele zomer van frisse, schone lucht in uw auto.

Nu voor slechts € 19,95

eropuit-check-airco-reinigen-555x249_tcm-22-2259121

Naast een check kunt u uw airco ook door ons laten reinigen. Het reinigen van uw airco kan al vanaf € 39,- Met een aircoreiniging verwijderen we bacteriën, micro-organismen en schimmels uit het systeem. Met de airco well fresh-up wordt de interieurfilter schoongemaakt en bij de airco well total worden ook de verdamper en filteromgeving uitgebreid gereinigd. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Maak kans op een soda stream family pakket ter waarde van € 79.95*

*Deze actie loopt tot  31 augustus 2021

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren