• corona-update-2-2020

Beste klant,

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, wil ik me graag rechtstreeks tot u richten. Ik weet dat wereldwijd iedereen de impact van COVID-19 voelt, thuis in uw directe omgeving, in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan.

We maken dit samen mee.


Onze eerste zorg gaat uit naar onze mensen: onze medewerkers, maar natuurlijk ook naar u, onze klant. Bij elke beslissing die we de komende dagen en weken nemen, staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de nabije toekomst zal brengen. We passen onze werkwijze aan een telkens veranderende situatie aan. We werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloften aan u kunnen blijven nakomen, dat we aanwezig kunnen zijn en u kunnen blijven ondersteunen in deze moeilijke tijden.

We staan voor u klaar
.
Onze receptie is elke dag beschikbaar op telefoonnummer 038-4441993. Online kunt u ons vinden op www.garage-ramaker.nl voor het maken van een afspraak op maat, onderhoud, bandenwissel en APK. Ook bezitten wij een autoambulance voor acute problemen met uw auto, bel gerust! Interesse in een nieuwe Toyota of occasion? Stuur gerust een mail of bel, wij maken voor u een passende oplossing voor een bezoek of informatie.

We luisteren graag
.

We weten dat sociale afstand nu belangrijker is dan ooit om ons allemaal te beschermen. In ons bedrijf hebben we hierom specifieke maatregelen genomen. Maar via onze receptie of online kunt u nog altijd bij ons terecht met uw vragen of zorgen.

Hygiëne en gezondheid is onze absolute prioriteit
.
Wij stellen bij Autobedrijf Ramaker altijd de hoogste eisen aan hygiëne. Daarin zijn we nu nog een stap verder gegaan en hebben we strenge aanvullende maatregelen genomen. Bovendien volgen we de adviezen en richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid op de voet.

We blijven ons inzetten om voor uw auto te zorgen, ook in deze moeilijke tijden. Bij Autobedrijf Ramaker geloven we in de kracht van mensen en in gezamenlijk problemen te overwinnen. En dat zullen wij ook doen. Ik wil u en uw dierbaren persoonlijk een goede gezondheid en veiligheid toewensen in deze ongekende tijd.

Met vriendelijke groet,
Johan Ramaker

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren