Wat kunnen wij als automakelaar voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een 2de hands auto of heeft u iets in te ruilen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze automakelaars zijn ook voordurend op zoek naar occasions waardoor wij uw auto graag van u kopen. Wij bieden deze mogelijkheid aan zodat u er zelf geen werk mee heeft en in vertrouwen kan onderhandelen en afhandelen. Maak kennis met de automakelaars van de noord-oost veluwe.

Stap 1: uw wensen

U wilt een tweedehandsauto kopen? U weet min of meer wat u wilt en in welke prijsklasse u zoekt. Misschien concreet merk en type. Misschien meer algemeen wat eisen en wensen. Hoe het ook zij, wij willen het allemaal weten. Want dan kunnen wij het beste voor u zoeken.

Stap 2: wij gaan op zoek

Op basis van uw informatie gaan wij op zoek. Ook op plaatsen waar u als particulier geen toegang heeft. Wij kennen de markt en wij zoeken voor u de beste deal, waarbij prijs, kwaliteit en uw wensen optimaal in balans zijn. Binnen enkele werkdagen laten wij u per email en of per telefoon weten welke geselecteerde auto’s passen bij uw zoek criteria.

Stap 3: wij presenteren

Van elke auto die wij voor u vinden, krijgt u een uitgebreide beschrijving en onze bevindingen. Het zijn auto’s waarvan de historie bekend is en die wij als specialist vertrouwen. Wilt u de auto bezichtigen? Een proefrit maken? Aankoopkeuring laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ! Wij regelen dat voor u.

Stap 4: wij onderhandelen

Een auto naar keuze? Dat is het moment om de deal perfect te maken. Onderhandelen is een vak en die nemen wij voor u uit handen. Als automakelaar weten wij precies waarop in kunnen haken om de beste prijs te realiseren.

Stap 5: t/m de overdracht

U vindt de auto die u zoekt. Gefeliciteerd! De koop is gesloten. Op naam zetten, verzekering regelen. Dat zijn zaken die u niet elke dag doet waarschijnlijk. Dus wij begeleiden wij u daarbij. Zo simpel kan dat. Deze zoekopdracht doen wij geheel kosteloos.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Stuur uw gegevens door met uw zoekopdracht en wij doen de rest.
Alexander Willemsen & Johan Ramaker.

Reparaties alle automerken

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een piepende snaar of de jaarlijkse onderhouds interval of de verplichte apk keuring in deze en vele andere gevallen kunt u altijd terecht bij Ramaker Carservice. Onze goed opgeleide en gespecialiseerde automonteurs zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.

Reparatietraject

Bij een reparatie die meer werktijd vereis of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft,bespreken wij graag samen met u hele hele raparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reapartatie. wij hebben het streven om alles binnen een dag te reparen. Heeft u problemen met u auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of meld u het probleem aan via de personal site voor een deskundig advies.

Prijsopgave vooraf bij autoreparatie

Bij alle reparaties en ook bij onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk de kosten en nemen wij contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

Wij werken samen met RDW en BOVAG.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren