• 10-tips-voor de auto

Deze 10 dingen die je eindelijk kunt doen met je auto!

De pandemie die door het covid-19 virus ook door Nederland heen woekert, zorgt ervoor dat u de komende weken er niet aan hoeft te denken om met u auto aan de slag te gaan. Dus kunt u de vrijgekomen tijd benutten door de dingen te doen die u al een lange tijd bewust of onbewust hebt laten liggen. Dus bijvoorbeeld uw auto! Wij sommen ze voor u op!

  1. Die fijne trouwe auto, die u naar uw geliefden of werk brengt ligt misschien vol met lege flesjes, snoeppapiertjes en automaat bonnetjes. Tijd om alles om te kieperen en even op de kop uw auto uit te ruimen. Denk dan ook aan het dashboardkastje, middenconsole en onder de stoelen. Pas op met stofzuigen i.v.m het kleingeld, die zak later weer opentrekken is niet zo’n pretje. Klop de matten uit en ja ook die achterin.
  2. De ruiten aan de binnenzijde, die blauwe waas van de uitstoot van uw adem, door hard mee zingen met de radio of van de woorden die u had gebruikt na het zien van een flitser. Even de fles ruiten met een doekje gebruiken, en het is weer schoon. 
  3. De kofferbak het vergeten maar oh zo handige ruimte van uw auto. Wie weet wat u daar nog vindt.  Rommel eruit en stofzuiger erdoor. Boodschappenkrat en tassen weer aan vullen en klaar.
  4. En was uw trouwe vriend, de auto dan he. Thuis of bij onze wasstraat met een goed programma en haal een pasje voor u vrouw of vriendin. Moederdag komt er snel weer aan. (gratis tip)
  5. Oefen naast de auto met een kettlebel. Een wat? De kettlebel is niks meer dan een gietijzeren bol met een handvat. Het goedkoopste fitnesstoestel dat je kunt kopen en ideaal om uw wintervet er mee weg te werken.  Oefen naast u blinkende gepoetste auto en de weer spiegeling zal u verbazen.
  6. De banden, het wordt weer warmer dus tijd voor extra lucht in de bandjes!
  7. Bij onze garage mag u dat zelf komen doen, ga eerst even naar de receptie, en op gepaste afstand vertellen de monteurs hoeveel bar erin mag. Blijf dus buiten en wacht even tot de moersleutel uit staat en zij verstaan u prima. (Bandenwissel tijd, er is dan meer herrie in de werkplaats) 
  8. Last van hooikoorts? Plaats een allergiefilter. Die is iets duurder maar werkt tegen al die pollen die via het luchtsysteem uw auto in vliegen.
  9. Vervang die oudere water flesjes, nee niet voor dat gerstenat maar bijvoorbeeld bietensap! Het goedje is niet te drinken maar werkt wel om de autoritten gezond en fit door te maken.
  10. Als laatste controleer de ruitenwissers, diverse vloeistoffen en oliepeil. En wanneer de bolide weer mag verschijnen voor een apk-keuring of onderhoudsbeurt.

En mocht uw kantoor op wielen toch aan vervanging toe zijn, staat onze verkoper Alexander voor u klaar. Wel vanachter zijn computer en eventueel via facetime om digitaal uw vragen te beantwoorden. Hij heeft zich extra verzorgd, en zijn haren netjes gekamd. Mocht u een bijv. nieuw knopje hebben ontdekt en geen idee hebben waar deze voor dient, hij staat u bij met raad en daad. 

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak maken bij Garage ramaker

Occasions

Onze voorraad occasions

Proefrijden

Proefrijden is ervaren